Kérdezze szakértőnket!

Dr. Sághy Tibor

 

 

 

Dr. Sághy Tibor
állatorvos - konzultáns
Panadditív Kft.

 

Dr. Sághy Tibor

2014. szeptemberében csatlakozott a Panadditív csapatához. Tibornak, az állathigiénia és járványtan gyakorlati kérdéseiben több évtizedes tapasztalata van. A Panadditív Kft-nél kiemelt feladata a higiéniailag megfelelő itatóvíz ellátás biztosításával; a „legnagyobb mennyiségben fogyasztott takarmánnyal”, valamint az itatóvízzel adható, elsősorban az állatok saját ellenálló képességét javító készítmények szakmai oldalról való támogatása. Tapasztalatai alapján ezek a termékek a betegségek megelőzésének legolcsóbb és egyben leghatékonyabb eszközei. Bátran forduljanak hozzá, ha a haszonállatok teljesítményét, illetve termelési paramétereit befolyásoló állategészségügyi és állathigiéniai problémák megoldására keresnek állatorvos szaktanácsadót!

 

Tanulmányok:

2001-2003 University of San Francisco / Master of Science in Environmental Management

1981-1986 Állatorvostudományi Egyetem, Budapest / Állatorvos doktor

 

Dr. Sághy Tibor elérhetősége:

E-mail: tibor.saghy@panadditiv.hu,

Mobiltelefon: +36 30 847 8753

Bátran forduljanak hozzá, ha a haszonállatok teljesítményét, illetve termelési paramétereit befolyásoló állategészségügyi és állathigiéniai problémák megoldására keresnek állatorvos szaktanácsadót!

 

Tibor publikációi az alábbi linkekre kattintva letölthetőek:

Az Aqua-Clean itatóvíz fertőtlenítőszer korrozivitásának összehasonlítása más, hasonló célokat szolgáló készítményekkel  - letölthető PDF anyag

 

Panadditív Kft.

Vállalatunk, a Panadditív Kft. 1996-ban alakult és 100%-ban magyar magántulajdonban levő cég, mely piacvezető szerepet tölt be a főbb takarmányadalékok és takarmány-kiegészítők piacán. Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk többek között az AB Vista, a Sloten, az APC, a Kanters, az INNOVAD, a Quimtia, a Tefen, a Tanin Sevnica valamint az Orafti cégeknek.

A Panadditív Kft. termékpalettája igen széles: több mint 100 féle termékünknek köszönhetően szinte a piac minden releváns szereplőjénél jelen vagyunk. A kereskedelmi folyamathoz szorosan kapcsolódik szaktanácsadási tevékenységünk. Már a kezdetektől nagyon fontosnak tartottuk, hogy a vevőkkel közvetlen, személyes kapcsolatot alakítsunk ki, s ez is nagymértékben hozzájárult, hogy cégünk mára piacvezetőnek számít.

Azt tapasztaltuk, hogy a nagyüzemi felhasználókon kívül egyre nagyobb az érdeklődés a termékeink iránt a kis és közepes méretű telepek részéről is. Ezért úgy határoztunk, hogy egy szűkített termékkínálattal elindulva online boltot nyitunk! Ezzel a lépéssel arra törekszünk, hogy a kis és közepes telepek számára is hozzáférhetővé tudjuk tenni azokat az elismert gyártóktól származó takarmányadalékokat és kiegészítőket, amelyeket a hazai nagy takarmánygyártók és állattartó telepek már hosszú évek óta használnak. Bízunk benne, hogy ezzel a lépéssel segíthetünk az állattartóknak abban, hogy az állattartás és állatgondozás minél költséghatékonyabb és gazdaságosabb tudjon lenni! Látogasson el webshopunkba, ahol többek között ivóvízhigiéniás termékünket az Aqua-clean –t és a könnyen, egyszerűen használható MixRite gyógyszeradagolónkat is megvásárolhatja! www.takarmanyadalekok.hu

A termékek között különböző módon kereshet: állatjóléti problémákra kínálunk megoldást a „Megoldást keres?” menüpont alatt, cikkcsoportonkénti felosztásban és állatfajonként is kereshet. Jelenleg baromfi (brojler, pulyka, vízi szárnyas, fácán stb), sertés (malac, hízó, koca), szarvasmarha (borjú, szarvasmarha), kisállat (háziállat, kutya, macska, pet), halak (horgászat, halgazdaság) számára kínálunk takarmányadalék-anyagokat és takarmány-kiegészítőket.

 

Panadditív Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Gyár u. 2./127. épület (Bitep Ipari Park)

Telefon: +36 23/ 886-940

Fax: +36 23 / 886-941

E-mail: pana@panadditiv.hu

Adószám:12177918-2-13